Blog

Meten is weten: audit ruimtegebruik

Een analyse van de activiteiten en bezettingsgraad binnen uw werkomgeving verschaft u inzichten waarmee bedrijfskosten verlaagd kunnen worden en het welzijn op de werkvloer kan verbeteren.

Volgens verschillende benchmarks blijven gemiddeld gezien zo'n 50% van de werkplekken ongebruikt. 

Bovendien zijn de exploitatiekosten voor werkplekken de op een na grootste kostenpost voor bedrijven.

U begrijpt ongetwijfeld dat hierop flinke besparingen gerealiseerd kunnen worden!

 

Het Slimme Werken

Het Nieuwe Werken is een visie om werken effectiever, efficiënter maar ook plezieriger te maken voor zowel de organisatie als de werknemer.

Het Nieuwe Werken staat ook voor tijd- en plaatsonafhankelijk werken, dus niet altijd van negen tot vijf en niet per definitie op kantoor.

Het Nieuwe werken is vooral ook slimmer werken, voor een succesvolle implementatie is het fundamenteel om de 3B's op elkaar afgestemd te krijgen. 

PUBLICATIE : Ambassadeurs magazine

De term ‘het nieuwe werken’ is erg actueel in de War for Talent. LOOOP gaat een stap verder door het “slimme werken” te promoten. Frederic Laenens gidst ons door de bedrijfsfilosofie: “LOOOP is een relatief pril project met een enorme ervaring op het vlak van ‘het nieuwe werken’. Alle initiatiefnemers werkten al jaren als specialisten voor andere bedrijven. Door die expertise te bundelen, beschikken we  over een dynamisch design- én buildplatform  dat klanten van a to z kan bedienen.